Bel mij
 

Bedrijfsprofiel

Brouwer Tours b.v. en Taxi Brouwer b.v. bestaan ruim 90 jaar en genieten grote naamsbekendheid binnen Nederland vanwege een modern en uitgebreid wagenpark. Met ruim 40 taxi's, 40 minibusjes, 45 touringcars, diversiteit aan VIP voertuigen, en 340 zeer gemotiveerde en trotse chauffeurs kunnen wij landelijk inspelen op al uw vervoerswensen.


Keurmerk touringcarbedrijf Brouwer Tours verzorgt personenvervoer op maat met moderne en milieuvriendelijke touringcars en minibussen. Daarnaast mag Taxi Brouwer zich één van de meest groene taxibedrijven van Nederland noemen door de inzet van blue efficiency, groen gas, elektische en hybride voertuigen.

 

De Brouwer vervoersbedrijven zijn inzetbaar voor zakelijk vervoer, particulier vervoer, evenementenvervoer, congresvervoer, groepsvervoer, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, personeelsvervoer, bedrijvenvervoer, dagtochten, shuttlediensten, transfers en meerdaagse rondreizen. Of het nu gaat om een zeer exclusieve zakenreis voor slechts een aantal personen of om een grootschalig evenement waarbij uit het hele land 10.000 personen naar een bepaalde plaats vervoerd moeten worden: Brouwer Tours en Taxi Brouwer hebben de ervaring en de logistieke kennis om uw reis of evenement vloeiend te laten verlopen. 

 

Onder de naam Happy Holidays zijn wij actief in het organiseren en uitvoeren van reisarrangementen en dagtochten voor de particuliere en zakelijke markt. Happy Holidays is sinds 1985 een gerennommerd adres voor het boeken van individuele reizen, groepsreizen, dagtochten, meerdaagse reizen en incentives. Happy Holidays is erkend touroperator en kan waar ook ter wereld reserveringen maken voor uw accomodatie, cruise, helicoptervlucht, airport transfer, autohuur, meertalige gidsen, wijnproeverij en ga zo maar door. Iedere reis wordt 'op maat' gemaakt waarbij doelstelling, wens en budget van u centraal staan.

 

Brouwer's Tours en Taxi Brouwer staan voor maatschappelijk- en milieuverantwoord ondernemen. Met inkoop van nieuw rijdend materiaal wordt voortdurend rekening gehouden met minder milieubelastende C02 uitstoot en milieuvriendelijke motoren. Onze interne processen zijn gericht op milieuvriendelijk werken. Verder ondersteunen wij jaarlijks substantiele bedragen aan goede doelen en sponsoring waaronder; Alpe D'Huzes, Roparun, TruckRun Gehandicapten, Stichting Zonnebloem.

 

Brouwer's Tours Keurmerk Touringcarbedrijf

SVO
Volg ons via: