Bel mij
 

Bus huren Leiden

Wilt u een bus huren in Leiden en omstreken? Dan bent u aan het juiste adres bij Brouwer’s Tours. Bij ons kunt u een kwalitatief hoogwaardige bus huren voor in Leiden, vanuit Leiden of naar Leiden. Wij zijn centraal gevestigd in Noordwijk en kunnen u altijd op professionele wijze met luxe vervoer van dienst zijn in de wijde omgeving. Op onze website vindt u meer informatie over de vele vormen van vervoer die wij u kunnen aanbieden. Een bus huren in Leiden doet u het beste bij Brouwer’s Tours.


Een bus huren in Leiden tegen een zeer aantrekkelijk tarief

 

Wanneer u een bus wilt huren in Leiden, dan kan dit voor diverse doeleinden zijn. Zo kunt u ervoor kiezen een bus te huren om in Leiden een rondrit te maken of bijvoorbeeld om naar Leiden vervoerd te worden voor een evenement, een bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een schoolreis. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een bus te huren om vanuit Leiden te vertrekken naar een andere plaats. Waar u de bus ook voor wilt huren, u bent bij ons van harte welkom. Wij zorgen dat de bus op de juiste plaats voor u klaar staat om u naar de plaats van bestemming te vervoeren.

 

Contact

 

Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden om een bus te huren. In Leiden en omstreken kunnen wij u altijd op professionele wijze van dienst zijn met passend vervoer en een vriendelijke chauffeur. Wilt u een bus huren in de regio Leiden of wilt u meer informatie en advies? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 071 – 36 500 90 of mail naarinfo@brouwerstours.nl. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.


Offerte voor uw touringcar of bus regio Leiden 

   

Bus huren Leiden Brouwers Tours

 

SVO
Volg ons via: